Sälja

Vad roligt att du vill bli säljare på Loppan barnmarknad, här är all information du behöver!

Att få ett säljnummer

Maila oss på info@loppanbarnmarknad.se för att få ett säljnummer. För att det ska bli så rättvist som möjligt så lottar vi ut alla säljnummer.

Märkning
För att märka det du vill sälja använd frystejp, målartejp eller maskeringstejp. Skriv ditt säljnummer längst ner till vänster på tejpen och ringa in detta. Skriv sedan ditt pris (som anges i jämna femkronorsintervaller). Ett tips är att märka alla ytterplagg med dubbla prislappar (tex. på en jacka en lapp i nacken samt en lång tejp med pris och nummer på framsidan vid bröstet). Markera också om du inte vill att ditt plagg ska säljas till halva priset på söndag med "Ej rea". Vi samarbetar med Lions och det du kan tänka dig att skänka till Lions hjälparbete i Litauen (som inte blivit sålt) markeras detta på tejpen med en stjärna * (se bild nedan).Har du mindre plagg/prylar (t ex strumpor, strumpebyxor, småleksaker etc.) så gör ett set av dessa och lägg i en plastpåse och sätt priset på påsen istället. Tänk på att allt ska vara helt och rent, vi tar oss friheten att ta rensa bort sådant vi inte anser håller måttet för att få en så trevlig marknad som möjligt.


Inlämning:

Fredagen mellan kl 17.30-18.30 i Skutehagens skolas matsal (Skutehagsvägen 100 i Torslanda). Kom i tid!

Försäljning:
Lördag  kl 9-15 samt söndag kl. 9-13. Under söndagen är det halva priset på det mesta.


Hämtning:
Du hämtar ev osålda kläder och prylar på söndagen mellan kl. 15.30-16.

Att tänka på för dig som säljer:

Kläder, leksaker, skor, böcker läggs på bord och ytterkläder hängs på galgar. Kläderna sorteras upp i storleksordning på de olika borden. Sortera gärna kläderna i storleksordning innan inlämning och knyt ihop alla skor med ett snöre. Leksaker som består av flera delar ska tejpas ihop eller läggas i en genomskinlig plastpåse.

Du kan lämna in allt för baby och barn i storlek 50-170cl, mammakläder/amningskläder mm.

Viktigt är att du endast lämnar in kläder i fint skick som du själv hade kunnat tänka dig att köpa. Vi förbehåller oss rätten att plocka bort de kläder som har hål, fläckar eller är i tråkigt skick. Kvalité hellre än kvantité! Vid inlämning finns möjlighet att lämna kläder direkt till Lions.


Eventuella osålda saker som du vill ha tillbaka hämtar du upp på söndagen mellan kl 15.30-16.00. Du behåller 70% av försäljningspriset, resterande 30% går till våra omkostnader som lokalhyra, annonsering mm. Prylar som lämnas kvar eller skänks hämtas tacksamt av Lions hjälparbetare på söndagen och sakerna skickas till barnhem i Litauen.

Dina intjänade pengar sätts in på ditt angivna konto. Vi betalar ut alla pengarna veckan efter loppisen. Ett kvitto på sålda saker mailas även ut till samtliga säljare.

I mån av tid sorterar vi upp kvarvarande saker i högar i nummerordning.

För att Loppan barnmarknad ska kunna erbjuda våra köpare det bästa, så vill vi påminna er alla om att bara lämna in artiklar som är i gott skick. Allt som lämnas in ska vara helt och rent och av sådan kvalité att du själv hade kunnat tänka dig att köpa det. Tack för förståelsen för detta.

Vid frågor kontakta oss gärna på: info@loppanbarnmarknad.se

Kom i god tid för att hinna lämna/hämta dina grejer inom ovanstående tider.

Vänligen informera oss om du får förhinder, så att någon annan säljare får en chans att vara med.

Tänk på att sprida informationen om Loppan Barnmarknad till din familj, grannar, vänner, kollegor eller någon som kan vara intresserad av att köpa just dina barnartiklar.

Gilla vår sida på Facebook och få alla kommande utskick om framtida loppisar.


Vi på Loppan hälsar dig varmt välkommen!