4 september 2013

Bästa tipsen – så fyndar du bäst på Loppan!

Här kommer några bra förberedande tips inför Loppan Barnmarknad så att du kan göra de bästa fynden!
 
· Kom i tid och ha med dig en stor påse. Vi har såklart påsar till alla shoppingsugna men det är ändå bäst att gardera sig med sin egen shoppingpåse så att man vet att alla fynden får plats.
 
· Åk inte hungrig. Ladda med en ordentlig frukost eller ta en fika i vårt café. Vi har både mackor, korv med bröd och hembakat!
 
· Skriv en lista över de sakerna som du behöver införskaffa inför barnens hösttermin. Overall, regnställ, vantar, mössa mm till vintern. Allt du hittar utöver din lista får bli en glad överraskning (kanske hittar du den där lampan till barnrummet som du letat efter så länge!)
 
· Se till att ha god tid på dig så att du hinner kika igenom sakerna på alla borden.
 
· Ta med kontanter. Vi tar ännu inte kort. Förbered dig på att du kanske faktiskt hittar den där Stokkestolen till fyndpris som du letat efter så länge.
 
· Kom ihåg att det är halva priset på söndagen. Man ser saker med nya ögon när de bara kostar hälften så mycket. Många fina fynd finns kvar att göras även på söndagen.  Kanske de där snygga märkesjeansen som var lite för dyra faktiskt finns kvar till halva priset dagen efter?!
 
·Ta med dig en vän, fynda tillsammans och tag en mysig fika. Gör den nödvändiga shoppingen till en mysig stund!
 
Välkommen på Loppan 14-15 september!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar