5 september 2013

Stora förbättringar på höstens Loppan!

Som alltid vill vi förbättra oss och göra Loppan Barnmarknad till en roligare och bättre loppis, därför kommer vi att genomföra en del förbättringar till höstens marknad.

Bland annat så kommer vi att fixa flertalet extrabord så att kläder och saker får mer plats att exponeras på. Lokalen vi har är ju stor och rymlig så lite mer bord gör det lättare att hitta saker för oss alla.

Vi kommer även att göra cafédelen större så att alla fikasugna kan sitta ner i lugn och ro och fylla på med ny energi. Mums!

Som vanligt kommer vi att servera massa hembakade godsaker i vårt café, och till hösten kommer vi även att servera korv med bröd för den som är lite mer hungrig. Lördagsgodispåsar till alla barn kommer också att finnas till försäljning i vårt café!
I anslutning till caféet har vi en pysselhörna för alla barn där de kan sitta och måla medan ni föräldrar shoppar i lugn och ro.

Vi lottar ut en familjefotografering hos Emma Ludvigsson bland alla er köpare som skriver upp er på vår maillista.

Kom och besök oss på Loppan Barnmarknad den 14-15 september i Skutehagens skola så får du själv uppleva vår förbättrade barnloppis!

Välkomna!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar