10 september 2013

Dags för barnkalas!

Vad är väl roligare än ett riktigt lyckat barnkalas? Och vad kan väl bara bättre än ett riktigt traditionellt kalas med maskerad och fiskedamm? På Loppan kan du fynda både maskeradkläderna och små roliga leksaker att ha som fångster till fisket.

På senaste Loppan sålde vi Spiderman dräkter, prinsessklänningar och cowboy utrustning för bara några tior!



Missa inte alla roliga lekar som ett riktigt lyckat barnkalas måste innehålla, nedan har du ett par tips:

Ballongdansen
Tillbehör: Ballonger och snöre

Alla deltagare får vars två ballonger som de binder fast vid var sin fot. Dela upp deltagarna i par och sätt på musik. Nu ska paren dansa med varandra och de måste hålla varandra i minst en hand. Det paret som är sist kvar med hela ballonger har vunnit.

Choklad och påklädning
Tillbehör: En chokladkaka, skärbräda, kniv och gaffel, tärning, en mössa, vantar och en halsduk.

Deltagarna sätter sig i en ring med chokladkakan i mitten. Någon i ringen börjar slå tärningen för att försöka få siffran 6. Om han/hon inte får den siffran så fortsätter man skicka runt tärningen. Den deltagare som först får siffran 6 sätter på sig vantarna, mössan och halsduken och börjar försöka skära ut en chokladbit från chokladkakan med hjälp av kniven och gaffeln medan tärningen fortsätter gå runt i ringen. När nästa person har fått siffran 6 så får deltagaren innan sluta skära vare sig han/hon har fått en chokladbit eller inte och nästa person får börja försöka skära ut en bit.
Leken är slut när det inte finns någon chokladkaka kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar